DORMIR MILLOR PER VIURE MILLOR


Arriben a la consulta nens i nenes que els costa dormir, hi ha diversos factors que influeixen en aquesta dificultat, entre ells la por, i el neguit d,haver passat un dia difícil, estresant a l'escola a les extraescolars i molt sovint no han tingut temps per jugar.
És important mantenir un ritme de son adaptat a l,edat dels infants ( 8 a 10) per a poder afrontar amb èxit la jornada de classe i el que se li demana en el dia a dia.
El son és molt important ens passem un terç de la vida dormint, la primera part de la nit el cos produeix la hormona del creixement que et permet créixer i ajuda a la regeneració dels teixits. Durant la segona part de la nit s'arxiva en el nostre cervell tot el que hem après durant el dia.
Una bona nit amb un son reparador te una influència positiva sobre la teva vida diària i concretament sobre la teva capacitat d,atenció concentració i memòria això millora la teva eficàcia a la classe i a tot el que tu fas durant el dia, jugar, esport, relació amb companys pares i mestres.............

gifs-animados-dormir-6815914.jpg (626×245)

Comentaris