MÈTODE "VES" ESTIC APRENENT A ESTUDIAR (1)


Hola Bon Dia, com us deia abans d'ahir aprendre a estudiar s'aprèn i ho ensenya la família i l'escola, l'infant ha de créixer aprenent informació i com a persona un sense l'altre no tenen sentit.


APRENDRE DEPÈN DELS NOSTRES FILL@S 

Tot i ser o no ser un bon estudiant han de saber qui són?, com ens senten?, quins són els nseus recursos? què volen fer a la teva vida?
Això vol dir saber com són? , com et senten? són  més aviat nerviósos/ tranquils, optimistes,alegres, ordenats, o no gaire ordenats, inquiets, responsables, quins són els seus punts forts.......això i moltes coses més poden ser. Un cop s'adonen, poden començar a valorar que voldrien millorar i/o canviar

RECORDA QUE EL SEU FUTUR DEPEN D'ELL@S, 
LA SEVA VOLUNTAT ELS PERMET 
ACONSEGUIR ELS SEUS OBJECTIUS


Adonar-se de la importància d'estudiar, es per  ells un goig o una cosa què la fan  perquè l'obliguem pares societat, creus que el teu fill valora perquè li serveixen els estudis.

Ajudes als teus fill@s a descobrir que li agrada més, quan torna a casa te una estona per a jugar i estar tranquil

l'ajudes a enfocar la relació amb els mestres, escoltant les seves opinions i critiques, l'ajudes i ensenyes a parlar i a expressar el que pensa amb els seus professors de forma assertiva i respectuosa

Pot parlar a casa dels seus amics, i de la relació que té amb ells, quins li son una relació positiva i quins son una relació difícil, com ha  aprendre  a enfocar les relacions i que pot aprendre de les dificultats.

Com us plantegeu ajudar al vostre filla a planificar la seva tasca, el pots ensenyar des de la teva experiència, sinó pots buscar ajuda

Com valores els resultats mires els seu procés que inclou estudis i creixement personal, o només mires les notes, quines valoracions creus que són més adequades i l'ajuden a tirar endavant.

l'ajudes a marcar-se objectius i a complir-los

  A L'INFANT LI CAL QUE L'AJUDEM 
A MARCAR-SE OBJECTIUS DE MILLORA
A CASA
A L'ESCOLA
I EN LES SEVES
RESPONSABILITATS
NUCLI
ANNA I LAIA
TEL. 609 855  417
anna.ruizi@gmail.com

Comentaris