EL MINUT ESENCIAL (continuació)



L'entrada del minut esencial es la que ha estat  més mirada
sembla que ha estat del vostre interès poder fer una pausa i fer-nos un pregunta abans d'actuar, aquesta actitud afavoreix
la relació amb nosaltres mateixes i amb els altres, fills, marit, esposa, pares, germans, amics.
Una altre pregunta que em faig és, si actuo d'aquesta forma?
com influira en la meva relació?, és una actitud, que em genera, una solució o em genera conflicte.
Generar moments de pausa en la meva vida, es viura en el present, i actuar com nosaltres volem, es ser conscient del que passa al nostre voltant y saber reaccionar de la forma que nosaltres volem.
Es cert, però, que fer pauses no són un tema fàcil, vol dir autocontrol i reflexió.
La Relaxació i la meditació, són eines que ens ajuden a trobar aquest minut essencial, ens ajuden a conectar amb el nostre cos i amb la respiració.
Aquest es un treball que cal entrenar, a cada dia com a meyns tenir una estona, 10 m. per sentar-nos en una postura comoda i sentir la nostra respiració que entra i surt, sentir com amb la respiració el nostre cos va deixant anar les tensions acumulades.
Através  d'aquestes tècniques entrem en el nostre mon intern, i sortim del sorollos mon extern, sino fem aquestes petites aturades, per descansar i connectar amb els nostres sentiments i necessitats, el mon extern ens porta d'un lloc a l'altre sense reflexionar, nosaltres no dirigim la nostra vida la dirigeix l mon es extern amb els seus els esteriotips socials.
Resultat d'imatges de l'home i la cova
El mon intern el lloc on trobar-nos per descansar, reflexionar, en aquesta cova veient el món extern el lloc d'estimuls

Comentaris