HO'OPONOPONO

Les paraules Ho'oponopono

Ho sento. Si us plau, perdona'm. T'estimo. Gràcies.

Segons l'Ho'oponopono modern les paraules sanadores són quatreHo sento. Si us plau, perdona'm. T'estimo. Gràcies.
Segons la creença les paraules són codis que activen les partícules que componen la realitat juntament amb els pensaments i les accions d'un mateix i són molt poderoses segons la intenció que dipositem en elles.
Ho sento: en dir "ho sento" ens fem responsables de la situació manifestada. Ens ho diem a nosaltres mateixos per alliberar una memòria errònia que habita en nosaltres. Per les càrregues del passat (tot el que t'ha fet patir).
Si us plau, perdona'm: ens demanem perdó pel que hi ha en nosaltres que ha creat la realitat que ens toca viure. Per arrossegar-la i no deixar-la anar (per atreure o permetre allò que a la teva vida no està al teu mateix nivell vibratori).
T'estimo: l'amor és un potent transformador del tot, li diem a les nostres memòries que les estimem i que les alliberem d'aquesta situació. Perquè estimar-se és l'única cosa que hem de fer, estimar-te és estimar-ho tot i a tothom.
Imatge relacionadaGràcies: convida a la transmutació, no és fàcil donar les gràcies, sobretot quan la situació que estem vivint és desagradable. No donem les gràcies a la situació, sinó a les memòries per haver-se manifestat en aquesta experiència i haver-nos donat l'oportunitat de netejar-les. L'individo es lliura a un poder major que és un JO mateix en un altre temps i espai amb un poder infinit. L'individu s'entrega a l'Univers.




Comentaris