INICI DE CURS 2015-16

Barcelona 1 setembre 2015


Benvolguts/es;


El temps va passant i la vida és un continuu canvi, ja fa quinze anys que NUCLI va fent camí, i força nens i nenes, nois i noies, i les seves famílies, han fet una part del seu Camí amb el meu acompanyament.


Ara en aquest moment Nucli, vol fer un canvi, aquest canvi es concreta en la seva ampliació i una nova redefinició.


NUCLI sempre ha estat un centre especial, donada les seves característiques que fan que sigui diferent a la majoria de centres psicopedagògics.



La  intervenció psicocorporal partint  de cos i del moviment, les emocions, la vessant dels llenguatges artístics, la música, el dibuix, el llenguatge, li han donat una identitat personal.


Després d’aquest bagatge i aquest Camí, he arribat a la conclusió que l’abordatge psicocorporal, envoltat dels distints llenguatges artístics, és una base de l’essència del centre. Crec que no són gaire els centres amb aquest criteri a Barcelona en l’àmbit terapèutic.


Hi ha dos idees més: La vivència de grup i la família, sent eixos de la línia d’actuació de NUCLI.


Així, a partir d’aquest moment, a Nucli hi treballaran Laia Rota, psicòloga clínica i terapeuta psicocorporal, que es farà càrrec, al meu costat, de la vessant corporal; i Alba Quinto, que es farà càrrec de l’art teràpia. En el futur espero poder integrar terapeutes d’altres llenguatges.


Com sempre estarem a la vostra disposició per acompanyar als infants, adolescents i famílies que creieu que necessiten el que el centre us pot donar.


Una abraçada molt gran, i gràcies per la confiança que m’heu demostrat aquests anys i espero ens la demostreu en aquesta nova etapa.
Anna



Comentaris