CONTINUACIÓ, LES EMOCIONS A L,INICI DE CURS

(continuació)

.........en "j" ha estat molts dies intentant està tranquil, però la inquietut va per dins, "  ha començat a no poder dormir, els seus pares estan estranyats a les vacances ha dormit perfectament""J" es comença a preocupar, aquesta setmana es mostra neguitòs i les seves pors comencen a sortir fóra, comença a pensar que els companys  no el volen i esta molt suceptible,         
Avui surt plorant de l,escola no sap que li passa, un company l,insultat i ell s,ha ,enfadat i s,ha  tornat al company, no troba com definir el que li passa ...............plora desconsoladament ja ha petat hi ha un descontrol  emocional, això es podrà superar si la mestra i els pares l,ajuden i reconeixen les seves emocions i les seves pors.

De que pot tenir por en "J" ? de no saber entendre i aprendre els nous continguts, de com serà la nova tutora, de poder fer l,esforç que se  li demana, com seran les relacions, aquestes entre altres poden ser les pors.

Nosaltres els adults diem això que penses es una tonteria o minimitzen, com creieu que es sent l'infant que li passa això.

PODEM REFLEXIONAR SOBRE AQUESTS TEMES?, COM HO PODEU ENFOCAR VOSALTRES?  US HI HEU TROBAT, M,AGRADARIA  QUE FESSIU UN COMENTARI, ESPERO ELS VOSTRES COMENTARIS.









ANNA I LAIA   609855417

Comentaris