Petit comentari a partir del futbol

IMPORTÀNCIA DE L'ADULT....


Perquè un equip funcioni l’entrenadora és la que diu qui entra i qui no en l'equip, .....qui sap el que li passa a cada jugador i quins són els punts forts i el dèbils, i per tant quines són les seves necessitats, és la que diu que ha d’entrenar cada jugador...............


ELS ALTRES


L’equip esta format per esportistes cada un (esportista) forma part de l’equip, i tots els llocs són tots importants, ...........ltots els jugadors es mereixen ser cuidats i respectats.......


L'equip recolza als jugadors, es important se bon jugador, però també es important que ho siguin els altres.


CONFLICTES


No sempre l’entrenament que proposa l’entrenador agrada a tots els jugadors,

-es,......però tots saben que han de confiar en l’entrenador que és el que sap quina estratègia s’ha de fer servir per guanyar, ..........i guanyar vol dir, que jo marco i els altres m’ajuden a marcar, i quan l’altre marca també guanyo jo.


LES NECESSITATS....


A vegades l’entrenador pensa que algú S'ha de quedar mirant, descansant.........a vegades l’entrenador pensa que s’ha d’animar a un jugador, .....o que un altre ha d’entrenar alguna cosa difícil, .......a vegades en l’equip és riu i altres es plora.



En l’equip a vegades entre nous jugadors i a vegades se’n van.


Quan algú entra no sabem com aniran les coses, el coneixem i desprès ja ens agrada, ins hi podem fer amics, quan marxa el trobem a faltar, ens sentim tristos, potser tenim molts sentiments diferents.


Quan l’equip guanya tots guanyen ............


En un equip es important els jugador i també l’entrenador........

Comentaris