COMENTARI SOBRE COM EDUCAR FILLS TIRANS





Sovint per raons diverses ens costa dir als nostres fills i/o filles, DIR NO i sovint els donem capricis que no tenen cap sentit, aprendre a valorar quan em de dir SI i quan em de dir NO, és bàsic en l'educació dels nostres infants.

Es important que l'infant sigui conscient que a casa manen els pares, mare i pare, i són aquests els pares els que decideixen que ha de fer el nen, que es menja, a quin hora anem a dormir, cal educar amb afecte i també amb fermesa.

Altres vegades convertim als nostres fills i filles en irresponsables ho  fem quan els justifiquem davant d'actituds no adequades. exem quan critiquem al mestre davant del nen, quan el justifiquem davant la violència amb els seus iguals.

Cal educar als nostres a poder expressar els sentiments de forma adequada, hem d'ajudar-los a acceptar la frustracció els limits,

Ens cal educa als nostres fils i filles sense crits i amb fermesa i coherència si nosaltres som uns tirans, cridem, insultem,  entre alttres coses, ells també ho aprendran.

En aquest moment la tolerancia amb la violència ha de ser 0, no podem justificar cap agressió, en cap sentit.

Comencem a reflexionar



Comentaris