AVUI COMENCEM UN NOU TEMA; EMPODERA A LA TEVA SANADORA INTERIOR


La dona durant molts segles ha estat capaç de generar l'autocura de si mateixa, ha estat un tema que li ha interesat , recordem las bruixes, les curanderes.......ara comença a estendre's una gran quantitat de dones que utilitzen les medicines complementaries, els llibres i revistes d'autoajuda per tenir cura de la seva salut.

Hi ha  pero tot un seguit d'actituds i d'accions que donen a la dona les possibilitat d'empoderar-se en la cura d'ella mateixa, hi ha una gran quantitat d'accions que ajuden al teu cos a sanar-se sol, poder sintonitzar amb el teu coneixement per ajudar al teu cos a florir.

Tinguis l'edat que tinguis es d'una gran importancia, repensar els esteriotips , com ja venim dient al llarg del blog, a l'edat que jo tinc hi ha uns esteriotips hem de prendre consciencia d'ells i veure si m'ajuden a viure feliç o em condicionen.

Quan estem en el segon temps, cada vegada hi ha més dones que volen viure aquest temps com una part més de la seva vida, repensen esteriotips, pensem que tenen a dret a sentir plaer, i volen tenir el poder de sanar-se a ellas mateixes i escollir com ho volen fer.

Saben que l'alimentació és basica per la salut i també el moviment, cada un d'aquest aspectes, alimentació i moviment, tenen moltes possibilitats. Tambe hi ha dones que el que fan es dietes per estar primes i tenen una cura superficial del seu cos que te més a veure amb la imatge que amb la salut.

Us proposo que comencem a contrarestar l'estres comencem a fer una rutina de descans i regeneració del nostre organisme. Dormir entre 8 i 9 hores diàries, i buscar un espai per la relaxació.
Imatge relacionada
revista Claror
Imatge relacionada
centre Julia Ferrer




Comentaris