CONTINUEM AMB EL TEMA DE DE EMPODERAR A LA TEVA SANADORA INTERIOR

Empodera la teva sanadora  interior, l'altre dia deiem canviar la teva mentalitat per millorarrla salud  física y emocional,  hi ha moltes d'aquestas actituds que poden ajudar al teu cos a sanarse sol.
Avui estaba parlant amb una amiga d'aquest blog i li proposaba d'escriure,sobre quines són les parts del nostre cos que funcionen, en general a la vida i mentre estem vives caminem i tenim uns peus que ens aguanten, i tot de petites parts del nostre cos que funcionen i que ens permeten viure, si tenim una malaltia la resta del cos continua funcionant. recordeu l'exercici de la somrisa interior.
Les dones sovint parlem de les malalties i ens oblidem del que funciona que és molt.
Alimentació cuida el que mengis avui i vigila que sigui equilibrat, nutritiu, fesc i cuinat sencillament. Valora els aspetes de la teva pròpa alimentació i canvia els que creguis que has de millorar.
Moviment, reflexiona que fas tu amb el moviment, ets més aviat poc activa, activa o molt activa i desde de la teva realitat mira quins canvis pots fer per a millorar la teva qualitat de vida.
Marca objectius petits de canvis, partint de la teva realitat, jutjar els teus hàbits de forma radical i voler canviar-los tots està destinat al fracàs, ja que   no dona un respir a las teves costums, que segur que tenen una arrel familiar i cultural important.
Intenta adoptar una rutina de descans que sigui adequqda per tu, a les dones ens convé dormir entre 8 i 9 hores, després cada persona te las seves pecularietats.
També considero important donar-te un espai per relaxar-te, hi ha moltes tècniques que et poden ajudar, yoga, dansa, passejar per la platja,  fer marxa nórdica, tecniques de relaxació  en el meu blog vaig introduint tècniques que t'ajuden a estar relaxat.

jo escullo una vida saludable, alimentació conscient, moviment conscient, relaxament


Imatge relacionada
blog vidasaludable

Comentaris