CONTINUACIÓ DE EMPODERA A LA TEVA SANADORA INTERIOR

Crear  una rutina de descans i restauració física
Es important prendre consciència de la necessitat de descancs l,altre dia llegia que la dona ha de dormir  entre 8 i 9 Hores per tenir un descans complet, es cert que quan ens fem grans hi ha més dificultat de dormir, ens despertem algunes vegades al llarg de la nit.
I això  no ens deixa descansar profundament. Hi ha però, algunes formes de poder solucionar aquest tema, aquestes solucions tenen a veure, en com ens alimentem, com enfoquem els nostres confllictes, si fem o no moviment al llarg del dia i de la semana, les tècniques de relaxament, que fem durant el dia.
Com habilitem la nostra habitació i les activitats que fem just abans d'anar a dormir.
Apuntem a la nostra agenda les estones de moviment i de relaxament.


Imatge relacionada

La nostra relació amb les noticies de l'entorn
Vivim moments convulsos en la nostra societat, sigui on sigui on vivim, Catalunya, España, o altres paisos. esta al cas del que pasa per poder tenir una pinió formada, o per participar forma part de la vida en societat com a ciudadana.
Esta tot el dia darrera les noticies constantnment crear molt estres,  ens cal decidir quan volem estar informades, i en que volem participar.
Si estem massa contaminades per les noticies, posa limits de forma conscient.
Sigui quina sigui la nostra edat hem de posar consciencia en que volem saber de on ens volem informar, i sobretot no perdre el pensament crític.



Imatge relacionada

Comentaris