LA RABIA, LA POR I +

Com ja podeu imaginar la carta que us vaig proposar ahir, la podem utilitzar per deixar anar les nostres emocions reprimides e enquistades, des que era una nena petita, una adolescent, una dona jove o tingui l'edat que tingui.
 L'educació  que hem tingut les dones que ara tenim a partir de 45 anys, el missatge que teniem, era "la dona" no expressa la rábia, la por, es calladeta, i no fa soroll, es mostra educada i discreta, no protesta i sempre busca la forma de no tenir conflictes. La dona que s'atrevia  a pensar per ella mateixa era anomenada per tot tipus de descalificatius.
Aquest valors i actituds han fet molt mal a les dones, que han anat guardant dins seu determinades idees, o sentiments que no han pogut expressar.
Quan repetidament anem bloquejant les emocions, es van col.locant en  parts del cos, creant malalties que condicionen la nostra vida.
Aquests continua negació de les emocions, fa que no puguem a vegdes dir clarament quin sentiment  tenim, fa molts anys jo no sabia que tenia rábia molta rábia, i evidenment me l'estava empassant tota?, NO, jo treia la rábia a través de la paraula, insultant criticant a las persones.

......t'adones de Quan sents ràbia? com la treus?.

a través del cos? a través de la paraula?

reflexiona que fas amb la rábia?........
Imatge relacionada
Reflexiona que fas amb la por?

Intenta a partir d'avui   de connectar amb les emocions reprimides,  es un primer pas per lliberar-te de les tensions que et produeixen hipertensió, mals d'esquena, mal d'estomac entre altres malalties psicosomàtiques.

Resultat d'imatges de emocions

US PROPOSO VEURE LA PELICUL.LA, DEL REVÉS (Inside Out) una pelicul.la sobre els sentiments, molt adequada pels vostres fills i filles





Comentaris