MÉS TEMES SOBRE LA SALUT DE LA DONA

Un tema que ha marcat molt el tema de la salut de la dona és la menstruació, " la regla", aquests tema fa que la societat i també la dona, tinguin  la creença que el cos de la dona es brut, impur fa caca, pipi, i sangra,
Aquesta visió és així a la societat i dins un racó amagat de les propies dones, un dia una mare que tenia varis fills i filles em va explicar que el seu fill gran s'havia enfadat molt perque s'havia trobat una compresa embolicada de la seva germana al lavabo, la va cridar com un energumen, als homes veure el sangrat d'una dona els posa molt nerviosos i les dones s'amaguen de mostrar la seva regla. 
Ara en la actualitat encara hi ha dones que s'amaguen del sangrat mentrual , i altres que fan pintures amb la sang de la regla.




Imatge relacionada

Jo tindria cap a 50 que vaig començar a tenir una visió distinta de la regla, vaig començar a adonar-me que la regla era una protecció per la dona, cada més la dona es netejava de dalt a baix, i això era el que feia que entre altres temes la dona tingues menys infarts de miocardi.
Després va apareixa  en la meva història Miranda Gray amb la "béndición del útero" una practica meditativa que es fa de forma mensual amb totes les dones a nivell mundial.
Miranda Gray ha estudiat "la regla " de les dones hi ha plasmat els seus estudis  entre altres en els següents llibres.
Imatge relacionada.Imatge relacionada

Molt esta avançant el tema de menstruacció en el mon de la dona, Es cert que hi ha molt tipus de dones amb mes o menys facilitat de canviar i buscar noves alternatives, tot i així  hi han canvis importants que li donen a la dona noves possibilitats de viure de forma positiva amb les seves característiques de dona.

EL PROPER TEMA LA MENOPAUSA














Comentaris