PREGUNTA-LI AL TEU COS QUE NECESSITA PER SENTIR-SE BÉ

Que necessito per estar bé?
El teu cos es savi, el nostre cos es savi, si deixem una estona per tal d'escoltar que m'està demanant el nostre cos, que ens fa falta per tenir bona salut, són moltes les coses que pot  demanar el cos.
Ens podem relaxar una estona a través de la respiració i fer-te la següent pregunta que necessita el meu cos per estar saludable? i deixa que amb el temps vagi apareixen la resposta, pots necessitar una desintoxicació, una llarga migdiada,o altres coses que a nivell conscient no las sabem,  si  no robes la resposta quan et fas la pregunta desperta, fes-te la pregunta abans d'anar a dormir i deixa que tingui una altre recorregut la resposta, estigues ALERTA!PER ESCOLTAR LA RESPOSTA.


Imatge relacionada


La capsa de les preocupacions,
La preocupació és un gran enemic de l'alegria i del benestar, podem fer servir alguna estratégia que ens ajudi a trobar una sortida als conflictes, prepara una capsa ben bonica que tinguis controlada personalment, quan tinguis una dificultat  que et preocupi molt, i no trobis la solució, escriu en un paper el que et passa i ho deixes guardat, quan et torni a venir al cap, recorda que la teva preocupació esta dins de la capsa i el teu inconscient ja esta buscant camins de resposta, això et pot ajudar molt per superar l'estres i la preocupació, ja que no la portes al damunt.
Imatge relacionada


Envia amor amor al teu cos.
En dies passats, havia proposat havia proposat enviar somriures al teu cos, repetim el concepte estimant el nostre cos, ens veiem envant amor i admiració al meu cos a la vegada que l'acariciem. l'hidratem, li posem oli, admirem el nostre cos a la llum de les espelmes.
Donali gracies a com funciona el teu cos, reoconeix que tenir els peus ben arrelats al terra i la nostra columna estirada i que ens aguanta.
Si hi ha alguna part del cos que necessitem que millori o alguna part ue et preocupi, ves concentrante amb las teves parts del cos i expressa la gratitud i reconeix els progresos que fa.


Imatge relacionada

respectat't, valora't, estima't

Comentaris