LA SEXUALITAT DE LA DONA, (cont-)

Et pots permetre ser voluptosa i sensual

Ja he fet una entrada de la importància de conectar amb la pelvis, i vaig introduir una meditació per entra en contacte amb ella.
També podem conectar amb la pelvis movent les caderes, dansant la dansa del ventre.
Practicar l'autoplaer o explora la teva anatomia, amb les mans no amb el vibrador, la descoberta de les nostres parts erotiques són molt importants.
Segur que totes tenim una música que ens erotitza, i si si no en som conscients intentem connectar amb les músiques que són significatives per nosaltres.
Busca i gaudeix de la lubrificació, segur que moltes de nosaltres sentim sequetat vaginal, hi ha molt  productes i fins de tot podeu utilitzar oli de coco orgànic.
Reconeix el poder del teu jardí, així anomena la ginecologa  Sara Gottfried ella anomena als genitals femenins el"jardí d'una dama". En qualsevol moment del día presta atenció al jardi que totes tenim i accepta les pesigolles que sentim. Ens cal deixar anar els esteriotips i gaudir del plaer.
Sigui quina sigui la nostr edat podem sentir el "Jardí de la dama"
Imatge relacionada
Potser hem de deixar de dir "el baixos, que fan pudor, " per parlar de nostre Jardí un espai de plaer que podem gaudir nosaltres soles.
A vegades quan vaig pel carrer i veig alguna dona em pregunto quan veig el seu specte, A quantes coses haurà renunciat aquesta dona, cuantes coses, emocions, desitjos haurà callat.
Et proposo que pensis  cuantes coses has callat?, sentiments, desitjos, com escoltes els teus sentits i quins podries recuperar. 

Ens estem construint!


Imatge relacionada



Imatge relacionada



Comentaris