TENIR CURA DELS ALTRES,SENSE OBLIDAR-TE DE TU

Aquestes dies quan escribia sobre els nostres pares, m'adonava, que les dones tenim molta cura de tothom, fills, marits, pares, i sovint no trobem un espai per nosaltres.
Les obligacions omplen la nostre vida, "haig de" si el pare de les criatures treballa moltes hores ens veiem nosaltres amb la obligació de fer-nos càrrec del calgui fer.
Amb els nostres pares també surten problemes amb els germans i enlloc de solucionar els temes  omplim la nostra vida d'obligacions que no ens deixen ni un moment.
Per poder tenir cura dels altres el primer que hem de fer es ocupanar-nos de nosaltres, a vegades és més rentable, deixar la roba per plegar, y poder preguntar-te que necessito avui jo ara per tenir un petit moment per ocupar-me de mi.
Quines són les coses que m'agraden, llegir, dansar, el cinema, passejar al cap vespre, prendre un café amb les amigues.
Cal escoltar que volem fer i escoltar les nostres necessitats.
A vegades al principi ens sembla impossible para ni que sigui 10m. per a fer una tècnica de relaxament.
Què tal si m'ho plantejo com a objectiu per aquesta tardor?, ho faig prenent consciència del que vull, i seguraments hauré de plantejar-me i superar una frase que tenim inscrita a la nostra pell.
"primer és l'obligació i desprès la devoció"
Aquesta frase ens fa esclaves i ens obliga a oblidar-nos de les nostres necessitats.
Aquesta actitud va carregant el nostre cos, i la tensió acaba desembocant en mals d'esquena, problemes d'estòmac, insomni, i altres mals que són fruits de no escoltar  i no donar-nos temps per descansar, i pensem que podem amb tot.
ocupa el teu espai, físic, emocional, cognitiu, relacional i espiritual.!!!!!!!!
Imatge relacionadaImatge relacionada

Imatge relacionadaImatge relacionada

Comentaris